Ultimele stiri

Ben-Oni Ardelean speră ca proiectul pentru Muzeul Revoluţiei să fie demarat de anul acesta. Ce spune despre realizarea Centrului Intermodal

Ben Oni Ardelean

Deşi ruperea USL a lăsat în urmă multe semne de întrebare, senatorul PNL Ben-Oni Ardelean crede că două proiecte majore pe care şi le-a propus înainte de ruperea alianţei sunt încă realizabile. Este vorba despre Muzeul Revoluţiei şi despre Centrul Intermodal.

Chiar dacă PNL se află acum în opoziţie, senatorul a discutat cu colegii din PSD pentru a se asigura că proiectele vor fi duse la bun sfârşit.

În ceea ce priveşte Muzeul Revoluţiei, proiectul ar putea să fie demarat chiar din acest an.

„S-a obţinut deja finanţarea. Au fost nenumărate întâlniri pe acest subiect. Există un procedeu care trebuie  urmat cu proiectul de concept care urmează să se întâmple, şi sper că de anul acesta să înceapă, efectiv, să demareze acest proiect. Asta e o chestiune pe care sper să nu o blocheze cineva”, a declarat liberalul.

Şi la Centrul Intermodal lucrurile sunt aproape de final dar, aici, senatorul se bazează pe membrii PSD pentru a duce proiectul la bun sfârşit.

„La Centrul Intermodal lucrurile au ajuns într-o zonă aproape de final, încă nu s-au semnat documentele. Am avut o discuţie, vă spun foarte sincer, cu colegii din PSD şi le-am spus: e datoria voastră să preluaţi mai departe această chestiune, să discutaţi cu miniştrii pe care îi aveţi. E o chestie pe care nu o fac nici pentru mine, nici pentru tata. O facem pentru Timişoara, pentru regiunea noastră şi cred că este o chestiune care trebuie neapărat să se întâmple pentru judeţ”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*