Ultimele stiri

Bicicliști, morți de beți, “victime” în accidente rutiere

bibicleta

Deși au băut până nu au mai putut, nu au ezitat să se urce pe bicicletă și să se plimbe. Este vorba despre doi bărbați care au fost implicați în două accidente rutiere în cursul zilei de duminică.

Astfel, duminică, în jurul orei 14.00, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că un tânăr de 24 de ani a condus un autoturism pe strada Matei Basarab, iar la un moment dat a acroşat un biciclist care se deplasa pe partea carosabilă.În urma accidentului, bărbatul de 49 de ani care se deplasa cu bicicleta a fost rănit uşor.

S-a procedat la testarea ambilor participanţi la trafic cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi zi, în jurul orei 21.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident unui alt accident. De această dată pe D.J. 594, în localitatea Gotlob.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta pe drumul mai sus menţionat, la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu  o autoutilitară care circula regulamentar.În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor.

Poliţiştii au procedat la testarea ambilor participanţi la trafic cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului rezultând o valoare de  0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosar penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*