Ultimele stiri

Bicicliștii experimentați chemați la o cursă de off-road! Când are loc evenimentul

biciclist

Verde pentru Biciclete organizează duminică, 9 august 2015, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Muzeul Satului Bănățean, la ora 07:30.

„Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 08:00 pe traseul: Muzeul Satului Bănățean – Giarmata Vii – Giarmata – Ianova – Lac de acumulare Ianova – Pădure Herneacova – sat Herneacova – herghelie – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 7-8 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz”, transmit cei de la Verde pentru Biciclete.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi organizatorii recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante.

„Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă. Este o tură care se pretează bicicliștilor experimentați, iar 90% din traseu este parcurs off-road!!”

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*