Ultimele stiri

Bicicliştii, în frunte cu Nicolae Robu, şi-au făcut de cap, astăzi, prin pasajul Michelangelo FOTO

nicolae robu bicicleta

Acţiune inedită organizată, în această dimineaţă, între orele 10.00 şi 12.00, prin pasajul Michelangelo de către Primăria Timişoara. Nicolae Robu a luat decizia ca pasajul să fie deschis doar bicicliştilor şi celor care vor să se dea cu rolele. Zeci de timişoreni de toatze vârstele au profitat de ocazie şi au venit să se plimbe pe două roţi prin pasaj.

Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi primarul Nicolae Robu, care a venit îmbrăcat sport. Edilul-şef a dat câteva ture cu bicicleta, însoţit de mai mulţi participanţi.

„Am considerat că este bine să oferim iubitorilor de mişcare, bicicliştilor şi celor care se dau cu rolele, un moment mai special. Este foarte frumos, nu deranjezi pe nimeni, nu se plânge nimeni de tine. Dacă lumea va aprecia, eu voi face un sondaj pe Facebook, evident, atunci voi repeta acţiunea. Putem face şi duminica, dacă va fi cazul”, a spus Nicolae Robu. Primarul Timişoarei a dezvăluit că nu s-a mai plimbat cu bicicleta de aproape 40 de ani.

Circulaţia pe B-dul Pârvan şi Coposu nu a fost închisă pentru toţi şoferii timişoreni, excepţie au făcut mijloacele de transport în comun care au traseu pe aceste străzi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*