Ultimele stiri

Bicicliștii și mopediștii din Timișoara rămân în vizorul polițiștilor rutieri

biciclist

Şi în cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică au desfăşurat, pe raza municipiului Timişoara, o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii de vehicule pe două roţi.  Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape peste 11.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 18.00-02.00 şi a avut drept scop impunerea respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de vehicule pe două roţi, principala cauză generatoare de accidente rutiere în rândul motocicliştilor şi mopediştilor fiind reprezentată de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 de lei, 9 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de motociclete şi mopede. Totodată, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor motocicliştilor că se interzice transportarea pe motocicletă a mai multor persoane decât locurile stabilite prin construcţie, că sunt obligaţi să poarte pe timpul deplasării casca de protecţie omologată şi, nu în ultimul rând, că organizarea de curse ilegale constituie infracţiune.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*