Ultimele stiri

Big Band Timișoara concertează la Filarmonica Banatul. Când are loc evenimentul

big band timisoara
Timișorenii sunt invitați la un concert special susținut de Big Band la Grădina de Vară Capitol. Evenimentul este programat pentru duminică, 14 septembrie, de la ora 20.00.
Trupa Big Band Timisoara este alcătuită din absolvenţi ai Facultăţii de Muzică, instrumentişti ai Opere Naţionale, ai Filarmonicii Banatul, ai Teatrului German de Stat şi ai Fanfarei Garnizoanei Militare. Pe parcursul celor mai bine de zece ani de activitate, cu orchestra au colaborat 35 de instrumentişti şi cinci solişti vocali.
Conduși de Franz Hoffner, virtuoşii ei muzicieni au în repertoriu peste 600 de piese de la muzică populară germană: valsuri, polci şi marşuri, la muzică de petrecere sârbească, ungurească şi românească, de la pop, gospel şi muzică de film, la operă, operetă, musical şi jazz.
Duminică doresc să le prezinte timișorenilor parte din repertoriul cu care au câștigat anul acesta Premiul II în cadrul Campionatului European pentru muzică de fanfară boemiano-moraviană, organizat la Ried im Innkreis, Austria.
Biletele sunt deja puse în vânzare la Casieria 2 a Filarmonicii Banatul, la prețul de 10 lei. Pentru elevi, studenți și pensionari se acordă o reducere de 50%.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*