Ultimele stiri

Bilanțul Poliției Locale: aproape 1000 de cerșetori pe străzile din Timișoara

Numărul cerșetorilor de pe străzile din Timișoara a crescut în comparație cu anul precedent. Aproape 1000 de cerșetori au fost descoperiți de Poliția Locală în ultimele șase luni.

Poliția Locală întreprinde acțiuni de identificare și introducere în baza de date a oamenilor străzii. După ce le-au fost întocmite fișe personale, aceștia sunt trimiși în localităţile de domiciliu. Dar cu toate aceste măsuri, oamenii legii au sesizat o creştere semnificativă a numărului de cerşetori din Timişoara. În primele şase luni ale acestui an au fost prinşi un număr de 976 de cerşetori şi persoane fără adăpost, cu 316 mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“În urma acțiunilor întreprinse, s-a constatat că în primele șase luni ale acestui an au fost depistați în stradă un număr de 976 cerșetori și persoane fără adăpost, cu 316 mai mulți decât în aceeași perioadă a anului trecut, număr care crește în special în perioada de vară. Deși numărul de minori depistați în stradă a scăzut, a crescut simțitor cel al adulților. Spre exemplu, numai în week-endul trecut au fost depistați și preluați din stradă un număr de 17 cerșetori și oameni ai străzii. O mare parte din depistările în stradă sunt și urmări ale sesizărilor primite de la cetățeni, care semnalează prezența acestora în diferite locații. Astfel de sesizări se pot face la numărul Poliției Locale Timișoara 0256-968”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*