Ultimele stiri

Bilete de tratament pentru pensionarii din județul Timiș

bilete tratament

20 de bilete de tratament sunt disponibile în județul Timiș pentru pensionarii și asigurații bugetului asigurărilor de stat, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Timiș.

Doritorii sunt așteptați luni, marți, miercuri, între orele 08.30 – 16.00, joi între orele 08.30 – 18.00 și vineri între orele 08.30 – 13.30, la sediul Casei de Pensii Timiș de pe strada Andrei Șaguna, bloc U6, să ridice bilete de tratament.

12 dintre acestea sunt pentru stațiunea Buziaș, începând cu data de 12 august, pentru cei care au probleme cardiovasculare, patru bilete pentru stațiunea Amara, din 11 și 12 august, pentru cei  care suferă de reumatism, două bilete pentru stațiunea Sarata Monteoru, din 11 august, pentru cei cu reumatism și alte două bilete pentru stațiunea Târgu Ocna, din 9 august, pentru cei care au probleme respiratorii.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*