Ultimele stiri

Biletele la PLAI, prea scumpe pentru un festival la care contribuie cu bani și municipalitatea? Ce spune Nicolae Robu

Primăria Timișoara oferă 160.000 de lei de la bugetul local pentru festivalul PLAI, dar accesul publicului se face pe bază de bilet. Un bilet al cărui preț, spun mulți, este mult prea ridicat în condițiile în care municipalitatea contribuie cu bani frumoși pentru realizarea evenimentului.

Un bilet la cel mai mare festival de muzică din Europa realizat în totalitate de voluntari costă 50 de lei pe zi sau 110 lei pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului, și anume 12-14 septembrie.

Numai că aceste prețuri au fost atacate de mai mulți timișoreni care le consideră mult prea ridicate. De aceeași părere pare a fie și primarul Nicolae Robu care a declarat că i se pare un preț cam mare și că se va interesa de acest aspect.

“Mi se pare mult 50 de lei intrarea. Mă voi interesa să vad”, a spus Robu, întrebat dacă e normal ca timișorenilor să li se perceapă 50 de lei pe seara la un eveniment sponsorizat de municipalitate.

Mai mult decât atât, consilierul personal al edilului, Marian Vasile, spune că și Consiliul Județean a contribuit cu bani la realizarea evenimentului, ceea ce chestionează și mai tare decizia organizatorilor de a stabili prețul unui bilet la 50 de lei…

Festivalul PLAI va avea loc între 12- 14 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean.

 

1 Commentariu pe Biletele la PLAI, prea scumpe pentru un festival la care contribuie cu bani și municipalitatea? Ce spune Nicolae Robu

  1. Eram curios si vroiam sa merg 1-2h dar in nici un caz nu dau 50 lei, mai ales ca nu voi sta toata ziua. Copii au reducere macar?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*