Ultimele stiri

Biletele pentru Cursa Rățuștelor au fost puse în vânzare! Unde vor ajunge banii

cursa ratustelor

Pregătirile pentru mult așteptata Cursă a Rățuștelor au intrat pe ultima sută de metri! Nu mai puțin de 5.000 de bilete a fost deja puse în vânzare începând cu data de 29 august, la punctele de pe Strada Alba Iulia şi de pe strada Mărăşeşti. La fel ca în fiecare an, banii strânși din vânzarea biletelor vor merge către o cauză umanitară.  Anul acesta fondurile strânse se vor îndrepta spre Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă.

Cursa Rățuștelor va avea loc duminică, 7 septembrie, la ora 16:00, între Podul Tinereţii şi Podul Traian. Evenimentul este organizat de Clubul Rotaract Timişoara împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara și reprezintă atracţia principală a Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Municipiului Timişoara.

Evenimentul cuprinde două părţi distincte. Prima parte are ca personaje principale răţuştele sponsor. În a doua parte, 5.000 mii de răţuşte „adoptate” în schimbul sumei de 5 lei, sunt aruncate pe Bega. Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii în bani şi produse.

Premiul cel mare este în valoare de 1000 euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*