Ultimele stiri

Biroul Electoral Judeţean a fost luat cu asalt de candidaţii pentru Colegiul 3. Cine s-a prezentat aici pentru a-şi depune candidatura

Mai mulţi candidaţi pentru funcţia de deputat al Colegiului 3 s-au prezentat astăzi la Biroul Electoral Judeţean pentru a-şi depune candidaturile. Aceştia au fost însoţiţi de susţinătorii lor şi au ajuns să îşi depună candidaturile după ce deputatul de pe acest Colegiu, Maria Grapini, a ales să-şi dea demisia din această funcţie pentru a putea candida la alegerile europarlamentare, care vor avea loc tot pe 25 mai.

Astfel, luni, la BEJ primii candidaţi care s-au prezentat au fost: Daniel Funeriu (PMP), fostul Ministru al Educaţiei, şi Florin Bârsăşteanu (PSD). Câteva ore mai târziu, aici s-a prezentat şi candidatul PDL, Balint Petrescu, urmat de candidatul PP-DD, Florin Zamfir.

Candidaţii nu s-au prezentat singuri, ci i-au avut aproape pe şefii lor de partid care i-au susţinut atunci când au venit să se înscrie.

Desigur, toţi candidaţii, care s-au prezentat, sunt foarte încrezători în forţele lor şi se laudă cu o reputaţie curată în faţa alegătorilor.

UPDATE: 7 candidaţi se luptă pentru Colegiul 3

Deşi până acum nu erau decât şase candidaţi înscrişi în lupta pentru funcţia de deputat al Colegiului 3 Timişoara, azi s-a confirmat că încă o persoană şi-a depus candidatura. Mircea Gurbină este noul candidat şi reprezintă Forţa Civică.

1 Commentariu pe Biroul Electoral Judeţean a fost luat cu asalt de candidaţii pentru Colegiul 3. Cine s-a prezentat aici pentru a-şi depune candidatura

  1. cerasela // 6 mai 2014 a 00:18 // Răspunde

    Florica de la PSD…de unde o fi avand bani de campanie…din plicurile de la pacienti sau il sprijina masa proletara de la partid?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*