Ultimele stiri

Bîrsășteanu: Ne propunem să facem curățenie în PSD cu riscul să pierdem câțiva oameni

florin birsasteanu

PSD Timiș se pregătește de reorganizare și la fel și filiala municipală. Președintele Florin Bîrsășteanu anunță că organizația va face curățenie cu riscul să piardă anumiți oameni. Social-democratul anunță că dorește un suflu nou în formațiune, oameni capabili și, cel mai important, fără dosare penale.

„Vrem să aducem oameni noi pe baza unor criterii profesionale, morale. Oameni cu abilitatea de a putea face și de a comunica, pentru a reuși să ne apropiem cât mai mult de dezideratul pe care îl are comunitatea în care trăim. Ne propunem să facem curățenie cu riscul să pierdem câțiva oameni care nu au confirmat și mai ales ne propunem să aducem lângă noi oameni de valoare, oameni respectați din societatea timișeană având convingerea că un oraș universitar ca Timișoara, zona intelectuală poate fi un vehicul important pentru mesajele social-democrate”, a explicat Bîrsășteanu.

În plus, social-democratul anunță că în noile structuri de conducere, atât la nivel municipal cât și județean, nu-și vor găsi loc persoane ce au dosare penale pe rol.

„Nimeni care are în spate procese pe rol nu va fi ales în structurile de conducere a partidului. Sunt oameni care nu au dat dovadă de implicare suficientă. Trebuie să aducem un suflu nou de oameni care vor să pună interesul comunității înaintea interesului personal”, a mai spus Bîrsășteanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*