Ultimele stiri

Blaga: Am convocat cu Iohannis ședința Biroului Politic Național al PNL pentru marți

vasile blaga

Co-președintele noului PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că Biroul Politic Național al liberalilor a fost convocat pentru ziua de marți.

„Am convocat împreună cu dl co-președinte încă, dl Klaus Iohannis, ședința Biroului Permanent Național al PNL, la care sunt invitați toți co-președinții din țară pentru mâine, la ora 13,00, urmând ca, la ora 14,00, să avem întâlnirea cu grupurile parlamentare care să insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia și să-l „cadă” și să începem și discuțiile pentru întreaga legislație electorală”, a spus Blaga, la sediul PNL.

El a precizat că Iohannis poate fi co-președinte al PNL până la momentul în care va depune jurământul în calitate de președinte al României.

„Dl Iohannis — nu-l oprește nimeni să fie co-președinte al PNL până în 22 sau 23 decembrie, când va depune jurământul”, a spus Vasile Blaga.

Cu privire la o decizie a instanței în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, co-președintele noului PNL a afirmat că a spus, încă de la început, că nu are nicio emoție.

El a precizat și că nu a vorbit cu președintele Traian Băsescu, arătând că ultima discuție cu acesta a avut-o în februarie, la înmormântarea tatălui său.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că fuziunea între PNL și PDL este „finalizată în integralitatea ei”.

„Fuziunea între PNL și PDL a fost decisă de la sfârșitul lui iulie în congres comun, a fost înregistrată săptămâna trecută, este finalizată în integralitatea ei și nu mai există cale de întoarcere”, a spus Iohannis, într-o conferință de presă.

Sursa: AGERPRES

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*