Ultimele stiri

Blaga: Comisia de unificare a decis înființarea celor 49 de filiale ale PNL

vasile blaga

Copreședintele liberalilor Vasile Blaga a declarat că în ședința de luni a comisiei paritare de unificare a PNL s-a stabilit înființarea a 49 de filiale ale noii formațiuni, rezultată din fuziunea PDL cu vechiul PNL, în vederea unei funcționări unitare, iar cuantumul cotizației lunare ce va trebui achitată de membrii de partid a fost fixată la trei lei.

„Din punct de vedere organizatoric, am decis înființarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permițând funcționarea economică unitară a partidului. Am stabilit, de asemenea, modul în care va trebui să arate registrul membrilor, formularul de adeziune și evident și nivelul cotizației care va fi de trei lei (lunar — n.r.) (…) pentru fiecare membru al partidului nostru”, a declarat copreședintele PNL într-o conferință de presă.

Despre datoriile înregistrate, Blaga a spus că acestea există și la nivelul organizațiilor PDL, așa cum sunt și în cazul unor organizații ale vechiului PNL, și că în acest sens s-a stabilit un audit la nivelul a 21 de organizații județene. Citește mai multe AICI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*