Ultimele stiri

BMW X5 furat din Italia, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un cetăţean român ce conducea un autoturism ce figura în bazele de date ca fiind furat din Italia din anul 2007. Persoana în cauză a declarat că nu știa ca autoturismul este furat și că l-a cumpărat în anul 2013 de la un cetățean turc, contra sumei de 13.500 euro.

Ieri, în jurul orelor 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor la frontieră un tânăr de 22 ani, la volanul autoturismului marca “BMW X5”, fabricat în anul 2002. În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit că acesta figurează în baza de date semnalat ca fiind furat din Italia, din anul 2007. Totuși, persoana în cauză spune că habar nu avea că mașina e furată și că a cumparat-o în anul 2013 de la un cetatean turc, contra sumei de 13.500 euro.

Poliţiştii de frontieră timişeni continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat. Pe numele tânărului s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infarcţiunii de furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*