Ultimele stiri

Bogdan Herzog noul viceprimar al Timişoarei?

Primaria Timisoara

De ce îi era teamă lui Nicolae Robu nu a scăpat. Aşa cum s-a anunţat de ieri, Consiliul Local din Timişoara va avea o nouă majoritate formată din PSD – PNŢCD – PPDD. Mai mult, se pare că şi funcţia de viceprimar a lui Dan Diaconu este pusă în joc, iar în locul său va veni consilierul local PNŢCD Bogdan Herzog.

UPDATE:

Aşa cum se specula deja, PSD, PPDD şi PNŢCD au bătut palma pentru a crea o nouă majoritate în Consiliul Local. În cadrul unei şedinţe la care au participat reprezentanţi ai celor trei partide, s-a stabilit formarea noii majorităţi printr-un protocol. În acesta se stipulează faptul că aceste trei organizaţii vor colabora la nivel politic şi administrativ până în iunie 2016. Decizia luată de aceştia a fost confirmată de PSD Timiş.

De asemenea, în urma unui plen al Consiliului Local, care va avea loc vineri, se va vota şi asupra punerii în funcţia de viceprimar a lui Bogdan Herzog, consilier local al PNŢCD. Acesta i-ar luat locul liberalului Dan Diaconu.

Se pare că şi funcţia de vicepreşedinte al CJT, pe care în prezent o deţine liberalul Marian Vasile, va ajunge la PPDD-istul Florian Zanfir.

2 Commentarii pe Bogdan Herzog noul viceprimar al Timişoarei?

  1. MIHAI OPREA // 3 iunie 2014 a 17:18 // Răspunde

    Hertzog e un PSD-ist cu fata de PNTCD…aripa Ciuhandu!

  2. De ce nu vorbeste nimeni de afacerile lui Hertog?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*