Ultimele stiri

Bogdan Herzog: „Nu cred că Elena Udrea are șanse să câștige alegerile prezidențiale”

Boncea si Herzog

PNȚCD Timiș o va sprijini pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale. Valentin Moldovan, președintele filialelei PNȚCD Timiș, afirmă că Elena Udrea nu va beneficia de susținere financiară din partea partidului, ci de sprijin.

„Dacă ați văzut protocolul de alianță, este vorba de susținere. Acum nu știu sub ce formă. Nu va fi o sustinere financiară. Va fi o susținere bazată pe sprijin. În general, candidații îți susțin campania. Doamna Udrea nu este candidata PNȚCD-ului, este candidata PMP-ului. Noi vom participa ca partid, dar nu știu sub ce formă, mai ales că e o campanie de alegeri prezidențiale, altfel decât în cazul alegerilor locale”, susține Valentin Moldovan.

De cealaltă parte, Bogdan Herzog, membru al PNȚCD Timiș, susține că Elena Udrea nu are nicio șansă să câștige alegerile prezidențiale: „Din punctul meu de vedere nu e o idee bună ca PNȚCD Timiș să o susțină pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale. Nu cred cred că Elena Udrea are ceva de a face cu PNȚCD, e o chestiune nu foarte inspirată. Nu cred că are șanse să câștige alegerile prezidențiale”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*