Ultimele stiri

Bogdan Herzog: „Pretextul oferit de primarul Robu încă din 2012, respectiv realizarea unui pasaj rutier subteran, îl consider «subțire»”

Bogdan Herzog a postat pe pagina sa de Facebook nemulțumirile sale legate de ultimul plen al CLT. Despre afacerea „Acvariul”, Herzog scrie că nu a fost de acord nici cu exproprierea și nici cu alocarea celor 120.000 de euro pentru perfectarea afacerii.

„Pretextul oferit de primarul Robu încă din 2012, respectiv realizarea unui pasaj rutier subteran, îl consider de asemenea «subțire», întrucât din discuțiile cu ingineri constructori care au supervizat construcția pasajului pietonal la sfarșitul anilor ’70 am înțeles că pot fi puse în pericol fațada Operei și respectiv cea a Muzeului Banatului. De asemenea, costurile se pare că au fost exorbitante, primul-secretar de atunci, Telescu parcă, împărțind lucrarea între varii regii locale, pentru a evita aprobarea în Consiliul de Miniştri”, a scris Herzog.

Independentul a mai scris că a fost împotriva suplimentării finanțărilor pentru echipele de sport, dar și pentru alocarea de bani pentru lucrări la unele biserici.

1 Commentariu pe Bogdan Herzog: „Pretextul oferit de primarul Robu încă din 2012, respectiv realizarea unui pasaj rutier subteran, îl consider «subțire»”

  1. Tatar Gheorghe // 14 decembrie 2014 a 00:51 // Răspunde

    Din cate imi amintesc subtraversarea de la H. Timisoara la Magazinul
    Materna si in continuare la Rectorat nu s-a facut la vremea respectivadin cauza ca pe acolo trece magistrala de canalizare a orasului de la est la vest. Va rog sa verificati si sa-mi comunicati daca este asa saunu este asa cum stiu eu.
    Va multumesc.
    Sarbatori Fericite si La Multi Ani !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*