Ultimele stiri

Bojin: „Eu cred că românii au făcut dovada că de data asta sunt interesaţi de ceea ce înseamnă alegeri, chiar şi în Timiş”

Candidatul ACL la prezidențale, Klaus Iohannis, l-a învins detașat, în primul tur, pe contracandidatul Victor Ponta.  Astfel, Klaus Iohannis se află în topul preferințelor electoratului timișorean, la o diferență de aproape 20 de procente față de Victor Ponta.

În ceea ce privește Timișoara, în urma primelor contorizări ale ACL, Klaus Iohannis a obținut aproximativ 43% dintre voturi, în timp ce Victor Ponta a obținut doar 24%.

Aseară, Titu Bojin, președintele CJT și șeful PSD Timiș, era convins că PSD-ul va câștiga alegerile și la nivel de județ.

„Eu cred că românii au făcut dovada că de data asta sunt interesaţi de ceea ce înseamnă alegeri, chiar şi în Timiş. Avem o prezenţă deosebită (…) Sunt convins că pe judeţul Timiş câştigăm alegerile. Sigur, suntem în Timişoara, şi sper că le câştigăm şi în Timişoara. Să visăm împreună până în data de 16, când suntem convinşi că ne vom culca şi ne vom trezi învingători”, a declarat Bojin aseară, imediat după închiderea secțiilor de vot.

„Nu cred că ar fi neapărat un scor foarte grav dacă în Timişoara noi am câştiga să zicem, de exemplu, în turul doi, 49% şi ar câştiga Iohannis 50%, 50 şi, mă rog 51. Nu cred că e chiar o prăpastie pentru noi (…) Dar, repet, vom câştiga”, a mai adăugat Bojin.

„Am făcut pasul principal, pasul esenţial, pentru a cuceri reduta Cotrocenilor. Eu am convingerea că Victor Ponta va fi preşedinte peste două săptămâni”, a declarat Ion Răducanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*