Ultimele stiri

Bojin: „Pe vremea când eram în opoziţie mergeam de trei sau şapte ori pe săptămână la domnul Costi”

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș le-a cerut consilierilor județeni din opoziție să își trimită reprezentanți pentru a discuta despre proiectele din județul Timiș cu actuala putere.

Bojin a amintit de vremurile când președintele Consiliului Județean Timiș era pedelistul Constantin Ostaficiuc şi a spus că ”pe vremea când eram în opoziţie mergeam de trei sau şapte ori pe săptămână la domnul Costi ca să trec proiecte şi am avut mereu succes. M-am săturat de băgat băţul prin gard în fiecare şedinţă, să faceţi circ în fiecare şedinţă, să se uite 36 de oameni plus 50 din tribune. Haideţi să ajungem la un numitor comun. Trece şi campania şi se pune problema – credeţi că există altă variantă decât să conlucrăm împreună? Noi nu avem nici un proiect pe care să putem discuta, să stăm liniştiţi. Stabiliţi-vă cu cine vreţi să stau de vorbă”.

Consilierul județean Tiberiu Lelescu nu a stat departe de discuție și a întrebat câţi kilometri de autostradă a făcut guvernul Ponta în Timiş.

„Tu poate nu ştii, la Topolovăţ se încheie autostrada la sfârşitul lunii viitoare. Tu eşti de la Vizma şi nu ştii, stai între animale sălbatice. Tu eşti cu seringa, nu cu kilometri, de ce tot vorbeşti? Judeţul Timiş va fi primul judeţ pe care-l traversează autostrada. Nu sunt urcările lui Bojin, sunt şi ale tale, nu sunt autostrăzile lui Bojin. Dacă tot o să continuaţi… Nu vă aşteptaţi că cineva o să vină la judeţul Timiş să ne ia în braţe şi să-l pupăm în nas”, i-a spus Bojin lui Lelescu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*