Ultimele stiri

Bojin, revoltat că Robu l-a făcut pe Stoia „om de nimic”: „Poate să spună că Stoia este om de nimic?”

Războiul dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul Traian Stoia e departe de a fi soluționat. După ce l-a pedepsit și i-a luat Direcţia Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse, acum primarul Nicolae Robu susține că Stoia ar trebui să demisioneze.

„Poate să spună că Stoia este om de nimic? Nu poți să spui de un om așa ceva”, spune Titu Bojin, președintele PSD Timiș făcând referire la primarul Timișoarei.

După ce în luna iulie, Robu i-a luat viceprimarului cele două secretare, Bojin a comentat decizia primarului.

“Poți să spui că-i iei secretarele? Dar ce, sunt ale tale de acasă, le-ai adus de la Bocsig (n.r. localitatea în care s-a născut Nicolae Robu), au crescut cumva în grădină pe acolo și sunt ca și dovleceii pentru prăjitura cu dovleac de sărbători acuma? Sau mașina, sau șoferul, sau ce ai? Deci, hai să fim oameni serioși”, a spus Titu Bojin.

„Eu n-am văzut să se schimbe organigramele şi atribuţiile viceprimarilor decât prin hotărâri de consiliu local. E dreptul primarului de a lua din atribuţii viceprimarilor, dar modificările de organigramă se fac prin hotărâri de consiliu local”, spune deputatul PSD Sorin Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*