Ultimele stiri

Bolnavii de cancer, internați în saloane mai luminoase, la spitalul OncoHelp din Timișoara

tablou

Strigătul reprezentanților Asociației OncoHelp din Timișoara a fost auzit de către oamenii cu suflet mare din întreaga țară. În urmă cu o lună, reprezentanții spitalului de Oncologie OncoHelp anunțau că au nevoie de tablouri pe care să le așeze pe pereții albi ai saloanelor ți astfel cei care intră în ele să nu mai fie atât de triști.

„Avem nevoie de tablouri mari pentru pereții saloanelor cu 3 paturi, unele medii pentru pereții saloanelor cu 2 paturi și unele mici pentru peretele cu baia, la intrarea în salon. Dimensiunile pot varia în funcție de inspirația creatorului, important e să fie imagini fericite: flori, soare, natură..vise colorate. Ne unim spiritele creative și caritabile pentru a aduce viață în saloanele spitalului Oncohelp?”, acesta era anunțul postat pe pagina de Facebook a Asociației OncoHelp.

În scurt timp, oamenii au sărit în ajutor, astfel că au fost donate peste 100 de tablouri. „Cadourile voastre pentru saloanele noastre au început să apară ca o rază de soare după iarna lungă și gri. Vă mulțumim mult pentru petele de culoare și bucurie pe care ni le dăruiți, atât nouă, dar în special pacienților spitalului Oncohelp!”, au transmis, înainte de Sărbătorile Pascale, cei de la Spitalul OncoHelp din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*