Ultimele stiri

BOMBA anului! Bianca Drăgușanu și Adrian MUTU sunt ÎMPREUNĂ

bianca dragusanu& mutu

De câteva săptămâni, Bianca Drăguşanu şi Adrian Mutu par să reediteze aventura de acum aproximativ şase ani, când s-a zvonit că ar fi petrecut câteva nopţi fierbinţi în Italia, pe vremea când ea era iubita lui Adi Cristea, iar el era puţin însurat.

Dacă în fotbal nu dă semne că ar mai putea obţine mari trofee, Adi Mutu pare, mai nou, să le caute în… aşternuturi. Întors la vatră, în România, după o carieră sportivă cu suişuri şi coborâşuri, piteşteanul a ţintit sus, la una dintre cele mai notorii burlăciţe autohtone, Bianca Drăguşanu.

Acum două weekenduri, Bianca şi Adrian şi-a fi dat întâlnire într-o cafenea din Marriott. Un loc ferit, nepopulat la ora aleasă de ei. Ceea ce părea a fi doar o întrevedere amicală s-ar fi trasformat, potrivit martorilor, într-una destul de… fierbinte, fotbalistul făcând risipă de gesturi tandre şi priviri galeşe de bărbat înamorat. Iar cazul nu a fost singular. Joia trecută, cei doi au fost văzuţi din nou împreună, de data aceasta într-un pub din centrul Capitalei, unde se cântă muzică live. Şi-au făcut apariţia în jurul orei două noaptea, însoţiţi de un alt cuplu şi, la fel ca în cafeneaua hotelului, s-au dedat gesturilor cu încărcătură erotică. Şi, de parcă nu ar fi fost suficient, voci din anturajul lor susţin că Sfântul Valentin i-ar fi prins împreună, la munte, în staţiunea Predeal, fapt ce întăreşte ipoteza unei idile, pe care protagoniştii se chinuie din răsputeri să o ţină secretă, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*