Ultimele stiri

BOMBĂ Bianca Drăgușanu recunoaște relația cu Mutu: „Am fost iubita lui când era însurat”. Ce mesaje i-a putut trimite fotbalistul

bianca dragusanu& mutu

Bianca Drăgușanu a recunoscut pentru o revistă de la noi că a avut o relație cu Adi Mutu în timp ce acesta era căsătorit cu Consuelo și că niciunul din ei nu era interesat de repercursiunile acțiunilor lor.

“Am fost iubita lui Mutu un an și jumătate, când era însurat. Consuelo nu exista pentru mine și pentru Adi. Mi-a zis că am fost singura femeie care a dormit în dormitorul lui, în patul lui și al soției. Mi-a făcut multe cadouri scumpe. Se comporta ca și când ar fi stăpânul meu. Relația cu el îmi făcea mult rău, așa că am zis stop”, a spus roșcata pentru Ciao!

Bianca Drăgușanu a făcut publice și câteva mesaje pe care fotbalistul i le-a trimis în acea perioadă: “Încă îți simt mirosul pielii pe mâini… Aș vrea să fiu în tine, să te simt” sau “Tu ești prima femeie care mă pune Ko mental… și asta îmi place mult de tot! te simt poate prea mult! Te vreau pentru mine chiar dacă nu pot să te am… tu?”, scrie Wowbiz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*