Ultimele stiri

Bomba! Simona Halep se marita. Cine va fi sotul ei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep (23 de ani) este foarte aproape sa devina femeie maritata. Numarul 3 WTA traieste o poveste de dragoste alaturi de Costa, fiul lui Teia Sponte, un prieten al lui Gigi Becali si un fost oficial al Stelei.

Apropiatii cuplului vorbesc despre faptul ca Simona si Costa s-ar casatori la începutul acestei veri, dupa turneul de la Roland Garros. Relatia dintre Halep si Gica Hagi se dovedeste din nou strânsa. „Regele” ar urma sa devina nasul de cununie al celor doi.
„Nu prea citesc presa si chiar nu ma intereseaza ce spune lumea. Este viata mea personala si o sa o tin foarte departe de tot ceea ce înseamna public. Nu-mi place sa vorbesc despre asta si sper ca oamenii care citesc sa nu creada tot ce citesc acolo, pentru ca uneori sunt exagerari. În primul rând nu-mi place sa fiu în centrul atentiei si nu-mi place sa se scrie despre mine. Sunt o fata normala, ca toate celelalte, nu-mi place sa ies în fata cu ceva anume, îmi traiesc viata normal si chiar vreau sa am liniste”, a declarat Simona Halep, în urma cu o luna, într-un interviu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*