Ultimele stiri

BOMBĂ! Victor Slav a cerut-o din nou în CĂSĂTORIE pe Bianca

bianca dragusanu victor slav

După un an în care a trecut de la agonie la extaz, Victor Slav este decis să se căsătorească din nou cu… Bianca Drăgușanu.

Deși au declarat că nu se pune problema unei căsătorii în cuplul lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav par a ajunge iarăși în fața Ofițerului Stării Civile! Iar cel care a făcut primul pas a fost… chiar fostul co-prezentator de la “Dansează printre stele”.

“Victor și Bianca au depășit problemele din trecut și, chiar dacă se ceartă din nimicuri, se iubesc la nebunie. De aceea, probabil, s-a pus problema unui nou mariaj, iar cel care a luat inițiativa a fost chiar Slav, care, recent, a întrebat-o pe Drăgușanca dacă nu vrea să fie nevasta lui, de data aceasta pentru toată viață. Momentul a fost unul extrem de romantic și s-a derulat la un restaurant elegant din Herăstrău, acolo unde îi place ei să iasă, ca să se relaxeze. Cererea a surprins-o pe roșcată, care, în primă fază, a rămas fără cuvinte, apoi a fost extrem de fericită și i-a răspuns pozitiv bărbatului pe care îl iubește”, au povestit apropiatele divei pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*