Ultimele stiri

Borcane cu murături şi zeci de kg de carne, confiscate de poliţiştii din Timiş. Ce verificări au făcut noaptea trecută FOTO

castraveti cu rozmarin in saramura

Poliţiştii din judeţul Timiş au avut treabă, noaptea trecută. Oamenii legii au efectuat, mai multe controale, la Timişoara, în mai multe magazine, şi nu numai. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 30.000 lei şi au fost confiscate 67 kg de carne.

Poliţiştii au verificat, în primul rând, modul în care funcţionează mai multe societăţi comerciale, dar au încercat şi să depisteze hoţi sau şoferi care nu au circulat conform legii. Astfel, au fost controlate 12 unităţi comerciale şi legitimate aproape 200 de persoane.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate două infracţiuni şi aplicate 49 de sancţiuni. De asemenea, s-a procedat la indisponibilizarea a 67 de kg de carne depozitată şi etichetată necorespunzător şi a 40 de borcane (170 de litri) de murături.

Reprezentanţii unităţilor comerciale controlate au fost invitaţi la sediile ITM Timiş şi DSV Timiş pentru continuarea verificărilor.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării trei permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*