Ultimele stiri

Brandul Hello Kitty ajunge la Timişoara

Prichindeii din Timişoara se vor putea bucura, de la sfârşitul acestei luni, de produsele fabricate de brandul Hello Kitty, ce ajunge şi în oraşul nostru. La Iulius Mall se deschide, vineri, 28 februarie, de la ora 10.00, magazinul Sanrio Surprises, dedicat acestui brand iubit de micuţii din întreaga lume.

Situat la etajul mall-ului, lângă zona pentru copii, noul magazin Sanrio Surprises, parte integrantă din franciza Sanrio, îi întâmpină pe clienţi cu o gamă variată de produse, de la haine şi accesorii, până la parfumuri, rechizite şcolare, produse de îngrijire corporală şi jucării, create atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Prin magazinul Sanrio Surprises, singurul importator pe piaţa timişoreană a brandului Hello Kitty, clienţii vor beneficia de un raport excepţional calitate-preţ, de produse şi servicii în exclusivitate, de diverse programe de loializare şi de numeroase surprize speciale.

Designul magazinului, adaptat identităţii vizuale Hello Kitty, sistemul de expunere a categoriilor de articole, serviciile de înaltă calitate, precum şi profesionalismul asistentelor de vânzare vor asigura o experienţă de cumpărare memorabilă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*