Ultimele stiri

BRAVO! Echipa de rugby Timişoara Saracens a câştigat Cupa României

cupa romaniei rugby

Echipa de rugby a Timişoarei, RCM UVT Saracens, a reuşit să obţină o nouă performanţă. Astfel, clubul de rugby a câştigat Cupa României, ediţia 2015, într-un meci dramatic cu Steaua Bucureşti. Meciul a avut loc duminică seara, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi. Timişoara Saracens a învins-o în finală pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 17 – 14, după prelungiri.

Echipa de rugby a Timişoarei a încheiat meciul în 14 jucători, după ce Dorin Lazăr a primit cartonaş roşu. În actualul sezon, Timişoara Saracens a mai cucerit şi Cupa Regelui.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, nu a ratat ocazia de a-i felicita pe jucători pentru această performanţă, pe Facebook. De asemenea, edilul-şef bate obrazul Curţii de Conturi Timiş, care a ajuns la concluzia că finanţarea asociaţiilor sportive din Timişoara de către primărie s-ar fi făcut ilegal.

„Din nou Timişoara la înălţime! De data asta, o nouă cupă a României în palmares! Clubul de Rugby al Timisoarei, RCM UVT Saracens, a câștigat, într-un meci dramatic, cu Steaua Bucureşti, Cupa României, Ediţia 2015. Felicitări tuturor celor care au contribuit la această superbă performanţă! Nu mor caii când vor câinii! P.S. Reamintim că RCM UVT Saracens este una din cele patru structuri de tip ONG, cu Consiliul Local drept membru asociat, dedicate reprezentării Timişoarei în sportul de performanţă, aflate sub boicotul Curţii de Conturi Timiş! Şi re-exprimăm speranţa că la nivelul naţional al acestei foarte importante instituţii, există specialişti adevăraţi, caracterizaţi deopotrivă prin înalt profesionalism şi înaltă conştiinţă, care vor rezoluţiona corect litigiul la care s-a ajuns”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*