Ultimele stiri

Bucurie pentru șoferi! Unul dintre cele mai proaste drumuri din Banat va fi reparat

drum

Regionala la de Drumuri Naţionale Timişoara a obţinut finanţarea pentru reabilitarea DN 57, Moraviţa – limită de judeţ – Oraviţa – Nicolinţ – Moldova Nouă, după nenumărate apeluri făcute de autoritățile locale și județene.

„Cel mai probabil, licitaţia va avea loc în această primăvară, iar lucrările propriu-zise vor începe în vară. Sunt lucrări care sunt aşteptate de foarte multă vreme şi, în sfârşit, acestea vor fi executate. Drumul Naţional 57 se află într-o stare extrem de rea, spre disperarea şoferilor. Sperăm însă ca din acest an lucrurile să se schimbe”, a declarat recent preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde. DN 57 se află în administrarea Regionalei de Drumuri Naţionale Timişoara.

În plus, liderul de la Palatul Administrativ a mai făcut demersuri și pentru semnalizarea DN 6, Timişoara – Bucureşti, în dreptul localităţii Slatina Timiş, spre staţiunea Semenic, spre Gărâna şi staţiunea Trei Ape.

„Semnalizarea pe Drumul Naţional 6 sau Drumul European 70, spre cele trei zone turistice din Caraş-Severin, va facilita accesul turiştilor în întreaga zonă subalpină”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, potrivit Express de Banat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*