Ultimele stiri

Buletine de vot insuficiente la mai multe secții de votare din Timiș

vot

Numărul mare de persoane care s-au prezentat să voteze pe listele suplimentare în Timiș a luat prin surprindere autoritățile. Astfel, la mai multe secții de votare buletinele de vot nu au fost suficiente.  S-a întâmplat și în Complexul Studențesc, la secția de vot de la Liceul „Ion Vidu”, unde, președintele secției de votare mai solicitat încă 1400 de buletine de vot. Acestea au fost aduse de la secțiile de vot 116, 124 și 63.

De asemenea, la secția de vot de pe strada Kogălniceanu din Timișoara, acolo unde au fost arondați deținuții de la Penitenciarul „Popa Șapcă”, președintele secției de votare a mai solicitat 300 de buletine, iar ele eu fost primite de la secțiile 161, 162 și 163. Situații similare au avut loc și în localitățile timișene Lăpușnic și Dobrești. Și aici, din cauza numărului mare de persoane care au votat pe liste suplimentare, a mai fost nevoie de 150 de buletine.

Și la secția de la Casa Tineretului au fost probleme . Aici s-au terminat timbrele autocolante care se lipesc pe actul de identitate al alegătorului, însă au fost trimise timbre suplimentare de la BEJ.

Numărul alegătorilor din Timiș este de 616.371. Anul acesta buletinele au fost împărțite la număr, cu un supliment de 10% pentru fiecare secție de votare împarte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*