Ultimele stiri

Bulevardul Take Ionescu intră în reparații! Municipalitatea promite un număr important de locuri de parcare

Take Ionescu

Locuri de parcare și un strat de asfalt nou-nouț. Asta promite municipalitatea pe unul dintre cele mai mari bulevarede din oraș, Take Ionescu, unde se va interveni cât de curând pentru reamenajare.

Șoferii au motive de bucurie și nu trebuie să-și facă griji că bulevardul va fi închis. Primarul Nicolae Robu anunță lucrări pe Take Ionescu, dar spune că acestea se vor face treptat, pe porțiuni. În plus nu există motive pentru a se închide circulaia în zonă, căci lucrarea presupune doar mici corecții, și anume crearea unui număr important de locuri de parcare.

“Vom amenaja locuri de parcare pe ambele sensuri. Sunt în analiză variantele de parcări, oblice sau la 90 de grade. În funcție de cum se potrivește în fiecare parte, așa le vom amenaja.”, anunță edilul.

Tot pe Bulevardul Take Ionescu se va interveni și la carosabil. Robu le promite șoferilor un asfalt neted, fără gropi, dar dă asigurări că lucrările nu-i vor afecta foarte tare pe șoferi.

„Vom reface și carosabilul, facem lucrări complexe, încât în final va fi totul cu covor asfaltic turnat în aceleași condiții, neted, nu cu cârpăceli. (…) Nu vom închide bulevardul, se va lucra pe porțiuni”, a mai explicat primarul Timișoarei.

Totuși, când vor începe lucrările nu se știe încă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*