Ultimele stiri

Bunuri sustrase din 4 judeţe, recuperate de poliţiştii timişeni

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au recuperat 27 de componente auto despre care există suspiciuni că ar fi fost sustrase de pe raza a patru judeţe. Bărbaţii bănuiţi de comiterea faptelor se află în arest la domiciliu.

Reamintim că, data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Timişoara cu sprijinul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin – I.P.J. Mehedinţi, au identificat şi depistat pe raza municipiului Drobeta -Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, doi bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor furturi de componente auto pe raza municipiului Timişoara.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – aprilie a.c., bărbaţii ar fi sustras 8 cardane de pe autovehicule parcate pe raza municipiului Timişoara, pe care ulterior le-ar fi valorificat.

Prejudiciul este estimat la 30.000 de lei, poliţiştii recuperând la data respectivă 2 cardane sustrase.
Cei doi sunt bănuiţi de comiterea a aproximativ 30 de astfel de fapte, pe raza judeţelor Timiş, Dolj, Gorj şi Bihor.

Extinzând cercetările, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au reuşit recuperarea a 27 de cardane, despre care există suspiciuni că ar fost sustrase de pre raza celor patru judeţe.
Bunurile au fost depistate pe raza municipiului Suceava, la sediul unei firme de dezmembrări auto.

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara vor proceda la predarea bunurilor sustrase persoanelor păgubite, iar celelalte cardane recuperate vor fi preluate de poliţiştii din cele patru judeţe pentru continuarea cercetărilor în cauzele instrumentate.

În prezent, bănuiţii se află în arest la domiciliu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*