Ultimele stiri

Caravana Bursei Locurilor de Muncă ajunge la Lugoj

locuri de munca

Primele ediții din această toamnă ale Bursei Locurilor de Muncă organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș s-au bucurat de un real succes. La Jimbolia au participat aproape 150 de persoane, care s-au putut angaja în opt firme din domeniile: operatori cablaje auto, oficiant telefonie, muncitori calificați/necalificați.

În ceea ce privește Bursa Locurilor de Muncă din Deta, desfășurată în perioada 13 – 16 octombrie, 14 firme au oferit locuri de muncă pentru 228 de persoane participante aflate în căutarea unui loc de muncă. Acestea au beneficiat de consiliere, ajutor și instruire în completarea unui CV, s-a elaborat pentru fiecare persoană intervievată un raport individual de personalitate şi aptitudini profesionale și au fost mediate în vederea găsirii unui loc de muncă potrivit competențelor și abilităților profesionale.

Caravana burselor speciale de muncă din cadrul Proiectului “Cercetarea și prognozarea pieței muncii din vestul României. Evidențierea șomajului neînregistrat din Județul Arad, Timiș și Bihor” continuă în perioada 20 – 23 octombrie în Lugoj, la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Lugoj, str. Timișorii, nr. 27-33, această bursă fiind ultima din acest șir de burse.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*