Ultimele stiri

Burse de cercetare în Germania, pentru cercetătorii din Timișoara

universitatea de vest

Burse de cercetare în Germania, oferite de Fundația Alexander von Humboldt, cercetătorilor din Timișoara. Miercuri, 11 februarie, începând cu ora 11.00, în amfiteatrul A01, al Universității de Vest din Timișoara, va avea loc prezentarea programelor și burselor de cercetare oferite de Fundatia Alexander von Humboldt.

Fundația promovează cooperarea științifică între cercetători străini și germani la nivel de excelență, astfel că acordă anual peste 700 de burse de cercetare și premii, menite să sprijine tinerii cercetători în implementarea unor proiecte de cercetare de lungă durată (5-24 luni) în cooperare cu instituţia de cercetare gazdă din Germania.

Programul se adresează cadrelor didactice si de cercetare aflate în diferite etape ale parcursului profesional, cercetatorilor cu experiență, postdoctoranzilor, dar si doctoranzilor în ultimul an de studiu, din toate domeniile de ceretare și indiferent de naționalitate. Cei interesați pot aplica în orice moment, concursul fiind deschis în mod continuu, iar procedura de selecţie a bursierilor are loc de trei ori pe an.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*