Ultimele stiri

Buziaș, prima organizație din Timiș în care PNL-ul are un singur președinte

Sorin Munteanu

Pas important făcut după fuziunea PNL-PDL din Timiș. La Buziaș vechii portocalii și cei din fostul PNL au ajuns la o înțelegere și au ales un singur președinte, orașul devenind, astfel, primul cu conducere monocefală din județ. Sorin Munteanu, directorul stațiunii Buziaș, este cel ce a primit un vot de încredere din partea liberalilor.

Vă reamintim că după finalizarea fuziunii,  la nivel județean, liderii noului PNL au decis ca acolo unde există înțelegere, să se treacă la conduceri monocefale, fără a se mai aștepta până în 2017, atunci când fiecare organizație va trebui să aibă, obligatoriu, un singur președinte. Astfel, s-a propus ca, în localitățile în care fostul PDL are primar, PDL-ul să dea președintele noii organizații, iar acolo unde PNL are primar, președinte să devină un fost PNL-ist.

„Sunt bucuros că sunt locuri unde colegii se înțeleg foarte bine și au convenit ei singuri să treacă la conducere monocefală și vom avea o preocupare în acest sens. Ideea e ca acolo unde avem primari să existe o trecere la conducere monocefală în jurul primarului resectiv.  Dacă avem noi primar, atunci președintele componentei PDL trebuie să înțeleagă că e în interesul nostru să-l avem în frunte pe cel ce a unit interesele cetățenilor. Evident, și vice-versa se va întâmpla la fel”, spune co-președintele PNL Timiș, Nicolae Robu despre trecerea la conducere monocefală la nivel local.

Totuși, la Buziaș, s-a produs o excepție. Sorin Munteanu, noul președinte al organizației locale, nu este primarul localității, ci directorul stațiunii. Chiar și așa, liberalii s-au înțeles în privința acestuia și l-au desemnat în funcția de conducător al organizației și au așteptări mari de la el. Mai exact, acesta are în sarcină detronarea, la alegerile din 2016, a primarului PSD, aflat în funcție încă din anul 2000.

Foto:http://www.e-timisoara.info

 

1 Commentariu pe Buziaș, prima organizație din Timiș în care PNL-ul are un singur președinte

  1. Batrinu Gheorghe // 15 februarie 2015 a 14:27 // Răspunde

    Salut!initiativa si reusita bunului meu coleg dar tin sa anunt ca nu este singurul si ca am fost primul care am dobantit conducerea la nivel de trei U.A.T. pe zona mea de responsabilitate politica! si anume : Liebling, Giroc, Ghiroda este deja in discutie sa se treaca la acelasi fel de conducere unicefala si nu bicefala,adica cu cei doi presedinti de organizatie….unde de altfel urmeaza si Mosnita Noua si despre toate cele ce am facut referire…..am deja stabilit si candidatul la fotoliul de primar pt.alegerile din 2016! Felicitari in continuare tuturor celor ce inteleg deja ideea de constructiei cu viziune pt.anul electoral 2016!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*