Ultimele stiri

Ca-n filmele de acţiune, în centrul Timişoara: S-a tras cu focuri de armă în Piaţa Victoriei

pistol cu gaze

Conflict cu focuri de armă între agentul de pază al unui club de jocuri de noroc din Piața Victoriei și un client.

Poliţiştii pocali care se aflau în patrulare, azi-noapte, prin centrul Timişoarei, în jurul orei 02.00, au observat că în faţa unui astfel de club are loc un conflict între doi bărbaţi, timp în care s-au auzit și două pocnituri puternice.

Imediat, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și i-au somat legal pe cei doi să înceteze, iar aceștia s-au conformat, după care au trecut la legitimarea lor. Astfel, s-a stabilit că agentul de pază are 29 de ani, este din Timişoara şi avea asupra lui o tonfă şi spray cu piper. Clientul are 41 de ani şi este din localitatea timişeană Cerneteaz.

„În incinta localului a izbucnit un conflict între cei doi, având loc și o agresiune fizică, motiv pentru care C.N. a fugit afară, iar agentul de pază a ieșit după el. Din cauza faptului că a fost agresat de agent, bărbatul a scos un pistol cu gaze și a tras două focuri în direcția angajatului localului, dar nu i-a produs vătămări corporale. De altfel, la controlul efectuat de polițiștii locali asupra lui C.N. s-a găsit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost găsite tuburile de la cartușele folosite. Întrucât C.N. prezenta urme de lovire a fost solicitat și un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri, după care cei doi au fost conduși de polițiștii locali la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru a se stabili dacă bărbatul deținea legal arma găsită asupra lui”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*