Ultimele stiri

Cabinet neurologic percheziționat într-un dosar de luare de mită

medic de familie

Percheziții la un cabinet neurologic din Timișoara! Medicul de acolo este suspectat că primea bani de la pacienți pentru a le elibera diverse acte medicale necesare pentru depunerea dosarelor de pensionare pe caz de boală.

Vorbim Dr. Ana Săbiescu care este acuzată luare de mită în formă continuată și înșelăciune. Ea a fost monitorizată timp de mai bine de șase luni de oamenii legii, iar joi cabinetul la care lucrează a fost luat cu asalt de către procurori și lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş

“Medicul care desfăşoară activităţi în cadrul acestui cabinet de neurologie, aflat în relaţii contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiş, primeşte de la pacienţi diferite sume de bani pentru a întocmi actele medicale care atestă pierderea/diminuarea/menţinerea unei anumite capacităţi sau incapacităţi de muncă. Aceste acte medicale sunt folosite ulterior la încadrarea pacientului   într-un grad de handicap şi obţinerea unor drepturi de asigurări sociale. De asemenea, în perioada februarie-martie 2015, medicul neurolog a raportat către Casa de Asigurări de Sănătate Timiş servicii medicale efectuate pentru pacienţii pe care îi are în evidenţă, însă aceştia nu au fost prezenţi la datele indicate la cabinetul medical”, transmit reprezentanții Parchetului Curții de Apel Timișoara.

.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*