Ultimele stiri

Cadou de Valentine’s Day, Anamaria Prodan a primit o vilă în Las Vegas

La o iubire aşa mare, cum este cea dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, şi cadourile sunt pe măsură. În avans de Valentine’s Day, impresara a primit de la soţul ei o superbă vilă într-un cartier exclusivist din Las Vegas, în valoare de un milion de dolari. Azi, cei doi au petrecut împreună o zi romantică, în Arabia Saudită, apoi Anamaria se va întoarce în America să pună casa la punct.

Laurenţiu Reghecampf a făcut demersurile pentru a cumpăra vila încă de la începutul anului. Are 6 camere spaţioase, un apartament pentru oaspeţi, curte cu piscină, iar finisajele sunt de lux.

 

Vila este în Summerlin, o zonă exclusivistă din Las Vegas

Vila este în Summerlin, o zonă exclusivistă din Las Vegas

A fost cadoul lui pentru Anamaria Prodan, în avans, de Ziua Îndrăgostiţilor. “Eu i-am luat azi o inimă foarte mare, plină cu bomboane. El mi-a luat o casă în Las Vegas, într-un cartier de milionari”, a declarat pentru Click! impresara care, pentru a fi cu soţul ei în acest weekend, a zburat din America în Arabia Saudită. “Stăm singurei acasă de Valentine’s Day. Iubi găteşte, eu îl ajut. Restul familiei merge la petrecerea din orăşelul american. Noi o să stăm ca moşuleţii îndrăgostiţi acasă şi ascultăm Julio Iglesias”, ne-a transmis Prodanca de departe. Dragostea dintre cei doi este mai ceva ca în filme şi niciodată nu a fost umbrită de cea mai mică ceartă. “El e soarele meu, aerul pe care îl respir, inima şi ochii mei. E totul pentru mine! Sunt atât de mândră de el, îl divinizez!”, i-a transmis Anamaria Prodan soţului, prin intermediul Click!

 

Casa are curte imensă, cu piscină, terasă şi cascade

Casa are curte imensă, cu piscină, terasă şi cascade

Cei doi vor sta împreună doar trei zile. Săptămâna viitoare, impresara se întoarce în Las Vegas ca să termine amenajarea casei. “Trebuie să pun mobilă să îl aştept pe iubi cu totul gata. Mai am mici detalii de pus la punct. Pe mobilă şi redecorarea casei am mai cheltuit încă 500.000 USD”. Mai multe AICI

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*