Ultimele stiri

„Cadoul din cutia de pantofi”, campania caritabilă organizată la Timișoara pentru copiii sărmani. Dă și tu o mână de ajutor

shoebox

Timișorenii sunt invitați, și în acest an, să se alăture campaniei „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, care se va desfășura până în data de 24 decembrie. În calitate de partener de locație, la nivelul Universității de Vest din Timișoara, OSUT se va ocupa de colectarea și distribuirea pachetelor care vor ajunge la mai mulți copii săraci din județul Timiș.

Cutiile de pantofi frumos aranjate și umplute cu cadouri pot fi aduse până în data de 15 decembrie, zilnic, la standul amplasat în holul central al UVT, în zilele de luni și miercuri, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, și în zilele de marți și joi la Facultatea de Drept.

Dacă vrei să te implici în această campanie caritabilă, poți pune în cutia de pantofi dulciuri, caiete de scris, creioane colorate, ghiozdan, penar, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun, articole de îmbrăcăminte sau orice alt cadou de care te-ai fi bucurat tu dacă erai în locul lor.

După încheierea perioadei de colectare a pachetelor, acestea vor fi distribuite către familiile nevoiașe din împrejurimi și către centrele locale de plasament de către grupurile de voluntari implicate în proiect.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*