Ultimele stiri

Călare pe măgar prin Europa! O tânără din Franța care a plecat să viziteze continentul într-un mod inedit a ajuns în TIMIȘ

O franțuzoaică curajoasă s-a decis să renunțe la locul de muncă pe care-l avea și să plece în lume, hotărâtă să se apropie de ritmul uman natural, să uite de tehnologie și să își deschidă sufletul și mintea în fața oamenilor obișnuiți, să îi cunoască așa cum sunt ei în realitate, nu cum se înfățisează pentru turiști.

Astfel, în septembrie 2010, tânăra de 28 de ani a plecat din Franța într-o călătorie inedită, călare pe măgar sau catâr, iar până în prezent a reușit să traverseze o bună parte din Europa. De curând, franțuzoaica a ajuns și în România, iar ieri a vizitat orașul Sânnicolau Mare din județul Timiș.

Călătoria femeii se va încheia în această vară, când speră să ajungă în Franța. Tânăra a parcurs Italia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria si Grecia.

„Musafira noastră a dorit să vă transmitem că tot ce îți dorești este posibil dacă începi să faci ceva pentru acel lucru și dacă ești perseverent. Nu vă uitați visele și să nu lăsați niciodată pe nimeni să vă oprească din drumul vostru spunându-vă că sunteți prea tineri sau prea bătrâni, cu copii sau cu alte obligații. Nu căutați scuze pentru a vă îndepărta de visele voastre și amintiți-vă că riscul nu înseamnă întotdeauna pericol”, este mesajul pe care Primăria Sânnicolau Mare îl transmite în numele ei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*