Ultimele stiri

Călin Costina a câştigat concursul Sole din această săptămână! Păstăi de fasole la cuptor cu smântână și cașcaval Sole este reţeta câştigătoare!

Concurs Sole

Timișoara Online și Sole au desemnat câștigătorul din această săptămână!

Câştigătorul acestei săptămâni este Călin Costina, în vârstă de 22  de ani este student la master unde studiază Comunicare şi Mediere în Conflicte Sociale. Acesta este pasionat de mic de arta culinară, fiind şi motivul principal pentru care s-a înscris la concurs.

Călin se simte norocos pentru acest câştig şi îndeamnă şi ceilalţi cititori să participe la concurs spunând că „sunt şanse reale de câştig”.

Rețeta lui Călin este Păstăi de fasole la cuptor cu smântână și cașcaval Sole

Igrediente:

-1 kg păstăi de fasole galbenă
-3 cepe
-2 morcovi
-1 căpățână usturoi
-mărar
-500 g cașcaval SOLE
-6 oua
-150 ml ulei
-sare
-200 g smântână SOLE
-3 foi aluat

Modul de preparare:

Prima dată, fierbi păstăile de fasole, apoi le scurgi de apă. Tocăm ceapa mărunt, apoi ocălim în puțină apă, adăugând usturoiul pisat cu sare, morcovul tocat, uleiulși ouăle bătute.

Amestecăm totul cupăstăile de fasole , dar cu mare grija că acestea se pot sfărma. Apoi se unge o tava, se iau 3 foi de aluat, dupăcare întinzi prima foaie în tava, dupăcare torni peste ea jumătate din compoziție, iar deasupra pui feliile de cașcaval SOLE. Pe urmă așezi cea de-adoua foaie de aluat, peste care torni restul compoziției și feliile de cașcaval SOLE. Deasupra, pui ultima foaie dealuat , unsă cu ulei si bagi tava la cuptor.

După răcire,servești plăcinta taiată felii pe o farfurie, iar pe deasupra pui smântână SOLE și mărarul tocat dupa gust.

 

Felicitări domnului Călin Costina!

Nu uitaţi, concursul continuă! Săptămâna viitoare poţi fii tu fericitul câştigător!

 

calin costina1 calin costina

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*