Ultimele stiri

Călin Dobra despre Iohannis: „Candidatul ACL nu mai are capacitatea nici să pună întrebări, dar mai ales să răspundă la anumite întrebări. De ce fuge de dezbateri?”

Vicepreşedintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, şi deputatul PSD Cătălin Tiuch au declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, făcând referire la Klaus Iohannis că: “Nu este normal să mergi numai la televiziunile de casă acolo unde nu primeşti întrebări incomode.(…) Nu cred că un candidat care nu poate merge la dezbatere are capacitatea de a conduce România din postura de preşedinte”, a spus Dobra.

„Candidatul ACL nu mai are capacitatea nici să pună întrebări, dar mai ales să răspundă la anumite întrebări. De ce fuge de dezbateri? Fuge pentru că nu are răspunsul la care ceea ce înseamnă retrocedările din Sibiu. (…) Dar putem apela la domnul Nicolae Robu că văd că ştie tot. Poate ne dă şi răspunsul cu privire la retrocedările din Sibiu. Că sunt colegi de partid şi este şeful lui pe linie politică”, a spus Dobra.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*