Ultimele stiri

Călin Dobra, vicepreședinte CJ Timiș: „Aproape 28 de milioane de lei de la Guvern vor ajunge în perioada următoare în județ”. Ce se va realiza cu banii

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, pesedistul Călin Dobra, a anunțat, astăzi, că vin bani de la Guvernul României pentru 57 de proiecte de investiții din județul nostru.

Astfel, Călin Dobra spune că aproape 28 de milioane de lei de la Guvern vor ajunge, în perioada următoare, în Timiș, bani care reprezintă finanțarea pentru obiectivele de investiții derulate prin Ministerul Dezvoltării Regionale pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Potrivit vicepreședintelui CJ Timiș, toate proiectele pentru care sunt alocaţi bani sunt în derulare. „S-au semnat deja contractele de finanţare, care vor fi transmise la Bucureşti. Din cele 57 de proiecte de investiţii, prin alocările de sume transmise de către Bucureşti, minim zece lucrări vor fi finalizate. La celelalte lucrări aflate în derulare vor urma alte tranşe de bani, plus finanţare din bugetul local. Lugojul primeşte 1.400.000 lei pentru sistemul de alimentare cu apă, canalizare şi străzi. Se vor aloca bani din această sumă pentru modernizarea DC 97 Moşniţa Veche – Timişoara şi extinderea reţelei de alimentare cu apă Moşniţa Nouă şi Moşniţa Veche. La Periam se vor face modernizări ale drumurilor de interes local, la Recaş – alimentarea cu apă şi alte lucrări aflate în derulare în localităţile din Timiş”, anunță Călin Dobra.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*