Ultimele stiri

Călin Popescu Tăriceanu vrea să candideze la Președinție! Ce spune Nicolae Robu despre acest lucru

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, că deşi a dorit să candideze la preşedinţia PNL, acest lucru nu a fost posibil. În ciuda acestui fapt, el susține că a făcut toate demersurile pentru a înfiinţa un nou partid şi deja strânge semnăturile necesare candidaturii la Preşedinţie. În acest context, fostul lider PNL le-a transmis colegilor liberali că îi așteaptă alături de el.

Mesajul a fost transmis de Tăriceanu chiar în prima zi a Congresului de la București, în care liberalii își aleg conducerea.

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a reacţionat imediat la anunţul lui Tăriceanu, pe care îl acuză că va fi urmat în noul partid doar de două „personaje sinistre”: Dinu Patriciu şi Viorel Cataramă.

“Din partea d-lui Tariceanu nu mă mai miră nimic. Eu am intrat abia în 2008 în politică – în PNL, evident -, dar am fost fan PNL manifest începând din 1990 și, prin urmare, am urmărit mereu cu interes viața PNL. Mă îngrozesc, acum, după ce am văzut de ce este în stare dl. Tariceanu, imaginându-mi ce-o fi făcut în PNL dl. Tăriceanu când avea alături de alte două personaje sinistre, Dinu Patriciu și Viorel Cataramă, pe care mă aștept să văd că dl. Tăriceanu le scoate cât de curând de la naftalină, disperat că dintre actualii liberali mai nimeni nu-l urmează”, a transmis printr-un comunicat liderul PNL Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*