Ultimele stiri

Campania de colectare a anvelopelor uzate ia startul joi, la Timișoara

anvelope uzate

În această primăvară are loc cea de-a patra ediție a campaniei de colectare a anvelopelor uzate din oraşul de pe Bega, ca urmare a succesului de care s-a bucurat până în prezent.

Campania “Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă, trimite-le la plimbare!”se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 aprilie, între orele 1400 – 1800, respectiv 1200 – 1800, în parcarea Iulius Mall (lângă Starbucks). Aceasta are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziția cetățenilor a unui cadru legal și controlat de colectare în vederea eliminării lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, iar voluntarii ECO CLUB, organizatorii evenimentului, vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i primi pe posesorii de anvelope uzate.

Această acţiune nu implică nici o remunerare, ea făcându-se sub formă de donație. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

“ECO CLUB Timişoara există pentru a crea o Timişoară mai curată, pentru îmbunătăţirea atitudinii şi schimbării comportamentului cetăţenilor prin atragerea atenţiei şi schimbarea mentalităţii asupra relaţiei om-mediu şi conştientizarea efectelor negative ale acţiunii fiecăruia dintre noi asupra mediului”, transmit organizatorii campaniei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*