Ultimele stiri

Campania de conștientizare a necesității reciclării ajunge și în școlile din Timișoara

reciclare deseuri

În perioada 1-17 aprilie 2014 se desfășoară în Timișoara o nouă campanie de conștientizare a necestiății reciclării. Fiind adresată școlarilor, campania a îmbrăcat haine de concurs și astfel, toți elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 care colectează deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) vor putea câștiga unul din premiile substanțiale oferite de Retim. O tabletă, un aparat foto, un mp4 player sau memory-stickuri își vor găsi micii propietari pe data de 25 aprilie când va avea loc festivitatea de premiere.

Concursul „Școala mea verde” vine la scurt timp după cel organizat pentru studenții Facultății de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, în care aceștia au avut ca temă să imagineze o campanie de conștientizare a necesității reciclării în rândul studenților. La finele lunii martie studenții au prezentat proiectele, iar reprezentanții Retim alături de cei ai Politehnicii au jurizat și premiat cele mai bune și viabile proiecte.

Concursul „Școala mea verde” este o continuare a proiectelor comune ale Retim cu Școala Gimnazială nr. 2, proiecte în care societatea de salubrizare este partener tradițional.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*