Ultimele stiri

Campanie caritabilă pentru aproape 500 de copii sărmani din Timiș. Cum poți da și tu o mână de ajutor

campanie caritabila

Sprijin pentru 450 de copii sărmani și persoane fără posibilități din partea Asociației Pieces of Heaven Timișoara, care inițiată o nouă campanie caritabilă în prag de sărbători de iarnă. Acțiunea este una inedită, și asta pentru că organizatorii s-au gândit să introducă în pachetul pentru copiii familiilor nevoiașe, o plasă de fructe și alimente sănătoase, pentru a descuraja consumul de dulciuri din zahăr rafinat, atât de periculos pentru sanatatea micuților.

Asociația Pieces of Heaven se pregătește să ajungă în cinci centre de plasament, într-un centru de zi pentru copii rromi și în casele a 30 de familii sărace. Pentru a face posibil un Crăciunul sănătos și în casele persoanelor nevoiașe, inițiatorii campaniei au nevoie de sprijinul timișorenilor pentru donații de alimente sănătoase sau donații de sume mici de bani, astfel încât fructele pentru copii să poată fi achiziționate proaspete, chiar în ziua livrării pachetului.

„Ne lipsesc 2.500 lei, o sumă aparent mică, dar pe care ne străduim din răsputeri să o adunăm. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că un copil merită să guste și altceva decât o ciocolată. Nu ne așteptăm la lucruri scumpe, ci la alimente de bază din care se poate găti o mâncare sănătoasă. Cu un pachet de orez, fasole, linte, cu un borcan de zacuscă sau cu o sticlă de ulei, oricine poate aduce sănătate în casele și pe masa unor copii care merită mai mult”, spune Raluca Ceaușu, președinte Pieces of Heaven

Pe lângă hrana sănătoasă care depinde de generozitatea timișorenilor, beneficiarii vor primi pachete de haine și jucării, provenite de asemenea din donații și pregătite cu grijă de către voluntarii asociației Pieces of Heaven.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*