Ultimele stiri

Campanie de colectare a cauciucurilor uzate, la Timișoara. În ce perioadă se va desfășura

anvelope uzate

La Timișoara începe o nouă ediție a campaniei „Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă. Trimite-le la plimbare”. ECO CLUB Timişoara organizează, în această primăvară, cea de-a cincea ediție de colectare a anvelopelor uzate din oraşul de pe Bega, ca urmare a succesului de care s-a bucurat această campanie până în prezent.

Campania se va desfăşura în zilele de 21 şi 22 noiembrie, între orele 1200 – 1800, în parcarea Iulius Mall (lângă Starbucks). Aceasta are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziția cetățenilor a unui cadru legal și controlat de colectare în vederea eliminării lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, iar voluntarii ECO CLUB Timişoara vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i primi pe posesorii de anvelope uzate. Această acţiune nu implică nici o remunerare, ea făcându-se sub formă de donație de către cetățeni. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*