Ultimele stiri

Campanie de colectare selectivă a deşeurilor electrice şi electronice, la Timişoara. În ce perioadă se desfăşoară

deseuri electrice

 

Primăria Timişoara continuă şi în acest an activităţile organizate în scopul promovării acţiunilor de colectare selectivă a deşeurilor din echipamentele electrice şi electronice (DEEE) în oraş.

Prin urmare, în luna octombrie a acestui an, în Timişoara se vor organiza două acţiuni de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, după cum urmează:

24 octombrie 2015 – partea de nord a Timişoarei;
31 octombrie 2015 – partea de sud a Timişoarei;

Sâmbătă, 24 octombrie, începând cu orele 10.00,va avea loc deschiderea punctelor de colectare în cartierele timişorene situate la Nord faţă de Canalul Bega, iar în data de 31 octombrie, la aceeaşi oră, va avea loc deschiderea punctelor de colectare în cartierele timişorene situate la Sud faţă de Canalul Bega.

Toţi locuitorii sunt aşteptaţi să depună aparatura electrică şi electronică veche sau defectă la punctele provizorii de colectare. Activitatea de colectare DEEE se va derula în aceeaşi zi şi prin preluarea de la domiciliu, în cazul echipamentelor voluminoase. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu sunt disponibile numerele de telefon: 0751 302.114 şi0800.444.800, de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 18.00.

În fiecare zonă se vor organiza puncte de colectare, în locaţii cunoscute locuitorilor din fiecare cartier în parte, organizate în instituţiile de învăţământ. Colectarea se va realiza între orele 10.00 – 17.00. La fiecare punct de colectare urmează să fie organizat un grup de voluntari care vor informa cetăţenii şi îi vor ajuta în preluarea aparaturii electrice şi electronice.

Toţi deponenţii vor putea participa la o tombolă cu premii şi vor avea şansa să câştige unul dintre cele 20 de premii constând în aparate electronice şi electrocasnice: 2 frigidere, 2 cuptoare cu microunde, 2 aspiratoare, 6 cafetiere, 4 mixere şi 4 maşini de găurit. Tombola şi premierea elevilor voluntari vor avea loc pe data de 2 noiembrie 2015, ora 10.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*